Κάνε εγγραφή τώρα στο homm®️ Loyalty Club και κέρδισε αυτομάτως το εκπτωτικό κουπόνι για την επόμενη σου κράτηση μαζί μας!

Καλώς ήλθατε στη homm®

Η homm® είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία εκμετάλλευσης και διαχείρισης ακινήτων, ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, η οποία δραστηριοποιείται σε όλη την ηπειρωτική χώρα καθώς και σε όλα τα ελληνικά νησιά

Με ενεργή δράση από το 2004, η homm® διαθέτει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων για βραχυχρόνια μίσθωση, που προσφέρουν αύξηση των εσόδων εκμετάλλευσης μέσω Airbnb και άλλων πλατφορμών, ενώ παράλληλα απευθύνεται και σε όλους όσους ενδιαφέρονται για αγορά κατοικίας ή επένδυσης στα πλαίσια απόκτησης άδειας παραμονής VISA.

Μέσα από τη δική της πλατφόρμα online booking προσφέρει τη δυνατότητα καταχώρησης και κράτησης ακινήτων με κορυφαία χαρακτηριστικά και προδιαγραφές φιλοξενίας.

Με ποσοστό 70% ιδιόκτητης ακίνητης περιουσίας και διαρκείς επενδύσεις, αντιμετωπίζουμε το ακίνητό σας όπως ακριβώς τα δικά μας. Η homm® παράγει επενδυτικό προϊόν. Ανακατασκευάζουμε το ακίνητό σας και στη συνέχεια το διαθέτουμε προς πώληση, διασφαλίζοντας για εσάς τις καλύτερες προϋποθέσεις αγοράς.

Σήμερα η homm® διαχειρίζεται μερικά από τα πιο ξεχωριστά ακίνητα στην Ελλάδα, ενώ ετοιμάζει παράλληλα δύο νέα κτίρια, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, που θα χρησιμοποιηθούν ως εκμισθωμένα διαμερίσματα.

Εκτίμηση Ακινήτου Μάθετε πως

Όλα ξεκινούν με μία σωστή εκτίμηση! Με βάση την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία των εξειδικευμένων συνεργατών μας, προβαίνουμε σε μία έγκυρη και αποτελεσματική εκτίμηση της αξίας του ακινήτου σας. Ανάλογα με το μέγεθος και την τοποθεσία, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες ανακαίνισης, η οικονομική εκτίμηση της ομάδας μας ανταποκρίνεται πλήρως στα δεδομένα της σύγχρονης αγοράς και αποτελεί την πιο σταθερή βάση στην οποία θα χτιστεί η μεταξύ μας συνεργασία.

Προετοιμασία Ακινήτου Μάθετε πως

Προετοιμάζουμε το ακίνητό σας με τον καλύτερο τρόπο! Με την ειδικά διαμορφωμένη ομάδα επαγγελματιών και δικών μας συνεργείων βρισκόμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο της διαδικασίας. Μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, αλλά και λογιστές, δικηγόροι και συμβολαιογράφοι, όλοι οι επαγγελματίες που απαρτίζουν την ομάδα μας είναι εξειδικευμένοι, καταξιωμένοι στο χώρο τους και με βαθιά γνώση της αγοράς. Σε κάθε περίπτωση ανακαίνισης χρησιμοποιούμε στην κουζίνα και το μπάνιο επώνυμα προϊόντα υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών από Franke Gessi και Villeroy & Boch.

Διαδικτυακή Διαχείριση Μάθετε πως

Διαχειριζόμαστε το ακίνητό σας online 365, 24/7! Ανάλογα με τις εξατομικευμένες ανάγκες και επιθυμίες σας, η homm® σας παρέχει τη δυνατότητα διαχείρισης κρατήσεων για το ακίνητό σας χωρίς καμία δική σας εμπλοκή σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αναλαμβάνουμε την προώθησή του σε όλες τις πλατφόρμες τύπου Airbnb και την πλήρη διαχείριση κρατήσεων και ερωτημάτων σχετικά με αυτό 24/7.

Αύξηση Κρατήσεων Μάθετε πως

Αυξάνουμε τις κρατήσεις σας, αυξάνετε τα κέρδη σας! Η σωστή διαχείριση του ακινήτου σας online δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Στη homm® γνωρίζουμε πώς να απογειώσουμε τον ρυθμό κρατήσεων για το διαμέρισμά σας, οδηγώντας ολοένα και περισσότερους επισκέπτες στην ολοκλήρωση κράτησης, με αποτέλεσμα την άμεση αύξηση των εσόδων σας από την εκμετάλλευσή του.

Διαχείριση Μάθετε πως

Σε έναν τέλειο κόσμο το ακίνητό σας παραμένει πάντα άψογο και λειτουργικό. Καλώς ήρθατε στον κόσμο της homm®! Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση του ακινήτου σας και αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτη ανάγκη άμεσα καιαποτελεσματικά, διαθέτοντας επαγγελματίες συνεργάτες που ανταποκρίνονται σε κάθε μας κάλεσμα για οποιαδήποτε συντήρηση ή επιδιόρθωση μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Έτσι το ακίνητό σας διατηρείται πάντα σε άρτια κατάσταση, έτοιμο να φιλοξενήσει τους επόμενους επισκέπτες χωρίς χρονοτριβή.

Επικοινωνία 24/7 Μάθετε πως

Στις online κρατήσεις κάθε λεπτό μετρά! Πίσω από κάθε πιθανή ερώτηση των ενδιαφερόμενων ενοικιαστών του ακινήτου σας απαιτείται και μία άμεση απάντηση. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Με γρήγορη και άρτια εξυπηρέτηση 24/7 τους προδιαθέτουμε θετικά να ολοκληρώσουν την κράτησή τους, καθώς έτσι οι ίδιοι λύνουν τις απορίες τους, ενώ εσείς κερδίζετε την εμπιστοσύνη τους, με αποτέλεσμα ακόμη περισσότερα έσοδα.

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Μάθετε πως

Νοικιάζετε το ακίνητό σας; Κάντε το σαν επαγγελματίες! Στη homm®παρέχουμε μία ευρεία λίστα υπηρεσιών, με στόχο να διευκολύνουμε την ενοικίαση του διαμερίσματός σας και τη ζωή σας. Επαγγελματικός καθαρισμός, υπηρεσίες concierge και βελτίωσης, ανακαίνισης ή επιδιόρθωσης του ακινήτου, υπηρεσίες μεταφοράς από και προς αυτό, αποτελούν μόνο μερικές από αυτές. Όλες οι διεργασίες ολοκληρώνονται με επαγγελματισμό και απόλυτο σεβασμό στον ιδιόκτητο χώρο σας, και πάνω από όλα στις ανάγκες των επισκεπτών σας.

Οικονομική Διαχείριση Μάθετε πως

Αναλαμβάνουμε την οικονομική διαχείριση του ακινήτου σας με τον πιο αποδοτικό τρόπο! Παρέχουμε τη δυνατότητα της πώλησης ή ενοικίασης του ακινήτου σας, με αποτέλεσμα την 100% εκπλήρωση των οικονομικών σας βλέψεων και επιθυμιών. Επιπλέον, σας προσφέρουμε την εκ των προτέρων κάλυψη των ετήσιων προβλεπομένων εσόδων σε σχέση με το ακίνητό σας. Ανεξάρτητα από την αγορά ή ενοικίαση του ακινήτου σας, διεκπεραιώνουμε πληρωμές ΔΕΚΟ και κοινοχρήστων για εσάς.

Get to know us / Meet the team

Olga Kostina

Υπεύθυνος Διαχείρισης Λογαριασμών

Scroll

homm® Loyalty Club

Sign up for our newsletter and earn your discount coupon instantly for your next reservation!