Κάνε εγγραφή τώρα στο homm®️ Loyalty Club και κέρδισε αυτομάτως το εκπτωτικό κουπόνι για την επόμενη σου κράτηση μαζί μας!

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η εταιρεία Homm ανάμεσα στους μεταλύτερους διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιων μισθώσεων στην Ελλάδα

Spread the love

Aκόμη και… τετραπλάσια φτάνει να είναι η ζήτηση για καταλύματα τύπου Airbnb στην Ελλάδα για φέτος το καλοκαίρι, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της εξειδικευμένης εταιρείας αναλύσεων AirDNA.

Κρήτη, Δωδεκάνησα και Αθήνα σύρουν τον χορό της ζήτησης για την περίοδο από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο, με τις νησιωτικές περιοχές ειδικά να σημειώνουν άνοδο της ζήτησης σε ποσοστό πάνω από 300% σε σύγκριση με την περυσινή χρονιά.

Συγκεκριμένα, η Κρήτη σημειώνει άνοδο κατά 306% και τα Δωδεκάνησα κατά 302% έναντι του καλοκαιριού του 2021, ενώ η Αθήνα ακολουθεί με ένα +248%.

Το τοπ 5 συμπληρώνουν οι Κυκλάδες με αύξηση της ζήτησης κατά 233%, και τα νησιά του Ιονίου με +230%.

Η Θράκη επίσης βρίσκεται ψηλά, με άνοδο του 200%, λόγω και της έλλειψης συνολικά τουριστικών υποδομών στις περιοχές, όπως και οι Σποράδες, όπου η άνοδος είναι στο +215%.

Τα στοιχεία, όπως αυτά καταγράφονται με βάση τις κρατήσεις την 1η Μαρτίου, παρουσιάστηκαν στο συνέδριο BnB Conference, όπου η AirDNA έκανε αναφορά και στους μεταλύτερους διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιων μισθώσεων στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, στην πρώτη θέση βρίσκεται η εταιρεία Homm!

Δείτε όλο το άρθρο εδώ.

homm® Loyalty Club

Sign up for our newsletter and earn your discount coupon instantly for your next reservation!