Κάνε εγγραφή τώρα στο homm®️ Loyalty Club και κέρδισε αυτομάτως το εκπτωτικό κουπόνι για την επόμενη σου κράτηση μαζί μας!

Τι θα κάνει η homm® για εμένα;

Η homm® προσφέρει μία ολοκληρωμένη επιλογή διαχείρισης ακινήτων. Επομένως, εάν έχετε κάποιο διαμέρισμα που θέλετε να νοικιάσετε αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε, η homm® θα σας οδηγήσει βήμα βήμα από την αρχική εκτίμηση του ακινήτου στην κατάλληλη προετοιμασία του και στην ιδανική προώθησή του στο διαδίκτυο. Θα αναλάβει τις κρατήσεις για το ακίνητό σας, θα εξυπηρετήσει τους επισκέπτες που φιλοξενούνται στο χώρο σας και θα σας δώσει τα έσοδα που σας αντιστοιχούν στο τέλος κάθε μήνα.

Πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω;

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μέγεθος του ακινήτου και την κατάσταση στην οποία το έχετε διατηρήσει, την ανάγκη ανακαίνισης και τις εξατομικευμένες ανάγκες που παρουσιάζονται. Γενικά, στην homm® δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να βελτιστοποιήσετε το κέρδος σας από το ακίνητο που έχετε στην κατοχή σας.

Τι μπορώ να νοικιάσω;

Η επιλογή είναι δική σας! Αν έχετε ένα διαμέρισμα σε κάποιο στρατηγικό μέρος της Αθήνας, μία μονοκατοικία ή μία ολόκληρη πολυκατοικία, ένα studio ή μία γκαρσονιέρα, όλα αυτά μπορείτε να τα νοικιάσετε με τις καλύτερες προοπτικές με τη βοήθεια της homm®.

Τι πρέπει να κάνω;

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι απλή. Επικοινωνείτε μαζί μας, έτσι ώστε να σας δώσουμε την αρχική μας εκτίμηση για το διαμέρισμα που επιθυμείτε να νοικιάσετε. Έπειτα, δρομολογείται οποιαδήποτε διαδικασία ανακαίνισης και προετοιμασίας. Στη συνέχεια το ακίνητο προωθείται διαδικτυακά στις μηχανές αναζήτησης αντίστοιχων διαμερισμάτων και ξεκινούν οι κρατήσεις για το ακίνητό σας.

Έχω ήδη κάποιο ακίνητο καταχωρημένο στην Airbnb, μπορείτε να το αναλάβετε;

Φυσικά και μπορούμε! Μάλιστα, ήδη συνεργαζόμαστε με αρκετούς ιδιοκτήτες που έχουν καταχωρημένο το ακίνητό τους σε σελίδες όπως η Airbnb. Μετά από την εκκίνηση της συνεργασίας μας, μάλιστα, οι κρατήσεις πράγματι απογειώθηκαν!

Υπάρχουν προϋποθέσεις, ώστε να συνεργαστώ με την homm®;

Στην homm® ενδιαφερόμαστε για σπίτια, μονοκατοικίες, διαμερίσματα και studio. Εάν είστε ιδιοκτήτης κάποιου ακινήτου, επικοινωνήστε μαζί μας για να δρομολογήσουμε την συνεργασία μας!

Πώς γίνεται η πληρωμή;

Στην homm® σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να πληρωθείτε εκ των προτέρων τα έσοδα της χρονιάς. Επιπλέον, σας προσφέρουμε την ευκαιρία να μας νοικιάσετε ή και να πουλήσετε το ακίνητό σας. Στο τέλος κάθε μήνα, εφόσον έχει συμφωνηθεί κάτι τέτοιο σας καταθέτουμε τα χρήματα που σας αναλογούν από τις κρατήσεις του ακινήτου σας.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες Ενδιαφέροντος:

Είναι σίγουρο ότι η τοποθεσία διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την αύξηση των κρατήσεων του ακινήτου σας. Όσα διαμερίσματα ή σπίτια βρίσκονται κοντά σε ΜΜΜ ή σε σημεία εξαιρετικού ενδιαφέροντος παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον εκ μέρους των ενοικιαστών. Επιπλέον παροχές όπως το δωρεάν Wi-Fi έχει αποδειχθεί ότι αυξάνουν το ενδιαφέρον προς το εν λόγω ακίνητο.

Scroll

homm® Loyalty Club

Sign up for our newsletter and earn your discount coupon instantly for your next reservation!